Opis forum
Ludmi³a
Dziewczyna pokiwa³a g³ow±, a potem wzruszy³a ramionami.
- A bo ja wiem? Oni siê chyba wszyscy znaj±, albo po prostu znalaz³a na jakim¶ twoim profilu jego numer i zadzwoni³a, nie mam pojêcia - odpar³a, a potem u¶miechnê³a siê lekko.
- To po jutrze. Chcê mieæ pewno¶æ, ¿e bêdziesz zdrowy i mi gdzie¶ nie zas³abniesz - odpar³a ³agodnie, a potem wys³a³a sms'a i od³o¿y³a telefon. Potem siê do niego przytuli³a i przymknê³a powieki.
Federico
Za¶mia³ siê cicho i pokiwa³ g³ow±, a potem przytuli³ j± mocno do siebie. Potem u³o¿y³ j± na poduszkach i po³o¿y³ siê obok niej obejmuj±c j± ramieniem.
-Jeste¶ prze¶liczna wiesz?-mrukn±³ cicho muskaj±c delikatnie palcami jej kark.
-I do tego jeste¶ moja.-doda³.
Ludmi³a
Blondynka u¶miechnê³a siê ³agodnie i powoli przejecha³a palcami po jego torsie i idealnie wyrze¼bionym brzuchu.
- Dziêkujê. I tylko twoja. Pamiêtaj o tym - odpar³a cicho, a potem uca³owa³a jego usta bardzo delikatnie. Potem przytuli³a siê do niego i westchnê³a.
- A ty mój i bardzo mnie to cieszy. Chod¼ ciê¿ko w to uwierzyæ - doda³a z lekkim rozbawieniem.
Federico
Fede odwzajemni³ ca³usa po czym pog³aska³ j± po puszystych l¶ni±cych w³osach i pos³a³ jej czu³y u¶miech. Potem pog³aska³ j± po plecach i przymkn±³ na moment powieki.
-No có¿... A jednak.-odpar³ rozbawiony i musn±³ jej skroñ, a potem policzek, a pó¼niej wpi³ siê delikatnie i czule w jej wargi.
Ludmi³a
Blondynka odwzajemni³a delikatnie poca³unek. Potem odsunê³a siê nieco i pog³aska³a go po policzkach, a potem odetchnê³a g³êboko.
- Fede... Tak sobie my¶la³am... Nie ¿ebym siê o co¶ doprasza³a czy co¶, ale... Jak by³am jeszcze m³odsza, to... Marzy³am, ¿e mi³o¶æ mojego ¿ycia zabierze mnie na tak± niesamowicie romantyczn± randkê. Wiem, to g³upie, nawet nie wiem do koñca czego bym chcia³a... - przygryz³a delikatnie wargi.
Federico
Odetchn±³ cicho, a potem zamruga³ parê razy i strzeli³ siê z otwartej d³oni w czo³o.
-No tak randka... kompletnie zapomnia³em!-powiedzia³ krêc±c g³ow± z niedowierzaniem.
-Lu przepraszam! Obiecujê, ¿e to nadrobiê i zabiorê ciê na najbardziej romantyczn± randkê ze wszystkich.-mrukn±³ cicho po czym przytuli³ j± mocno do siebie.
Ludmi³a
Zamruga³a parê razy zaskoczona jego reakcj±, a potem roze¶mia³a siê cicho i przytuli³a do niego mocno.
- Spokojnie, to nic takiego, nic siê nie sta³o - odpar³a nieco rozbawiona, a potem pog³aska³a jego skórê i westchnê³a.
- Czym ja sobie na ciebie zas³u¿y³am, co? - zapyta³a po chwili cicho, patrz±c w jego ¶licznie, ciemne, czekoladowe oczy. Tak strasznie je kocha³a.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê po czym pokrêci³ g³ow± i uca³owa³ j± w czo³o.
-B³±d. To czym ja sobie na ciebie zas³u¿y³em.-mrukn±³ rozbawiony po czym przytuli³ j± do siebie i odetchn±³. Musia³ wymy¶liæ na t± randkê co¶ ekstra.
-Kocham ciê strasznie.-powiedzia³ weso³o.
Ludmi³a
Przewróci³a oczami, a potem unios³a siê lekko na nadgarstku i skinê³a g³ow±.
- Ja ciebie te¿ kocham. Bardzo mocno - odpar³a i cmoknê³a go w policzek, a potem spojrza³a za okno. Dzi¶ ju¿ na szczê¶cie w ogóle nie pada³o, wiêc jutro bêdzie zupe³nie sucho... I raczej cieplej.
Swoj± drog±, nie zauwa¿y³a, ¿e ju¿ tak pó¼no.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê po czym odetchn±³ i spojrza³ na zegarek.
-Przesiedzia³a¶ u mnie ca³y dzieñ.-mrukn±³ rozbawiony po czym spojrza³ na ni±.
-Mam nadziejê ¿e dzisiaj zostaniesz na noc.-powiedzia³ weso³o muskaj±c jej skroñ.
Ludmi³a
Zagryz³a lekko doln± wargê i przejecha³a powoli d³oni± po jego klatce piersiowej i umiê¶nionym brzuchu.
- No nie wiem, nie wiem - odpar³a cicho, kre¶l±c na jego skórze skomplikowane wzroki.
- Musisz mnie jako¶ przekonaæ - doda³a, zagryzaj±c delikatnie doln± wargê, a potem u¶miechnê³a siê pod nosem.
Federico
Westchn±³ cicho a potem pokrêci³ g³ow± z niedowierzaniem musn±³ jej skroñ policzek a potem szyjê.
-Mo¿e byæ tak?-szepn±³ a potem zdj±³ powoli jej rêcznik i zacz±³ ca³owaæ jej skórê. Piersi brzuch i uda.
Ludmi³a
Zamruga³a parê razy zaskoczona, ale potem westchnê³a cicho z przyjemno¶ci i przymknê³a powieki, rozkoszuj±c siê jego wargami na swojej skórze. Spodziewa³a siê raczej tylko zwyk³ego poca³unku, ale to co teraz robi³, te¿ by³o bardzo przyjemne.
- Tak... Tak, chyba tak... - szepnê³a, przygryzaj±c doln± wargê.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê pod nosem muskaj±c powoli i delikatnie jej skórê. Potem oderwa³ siê i przejecha³ jeszcze palcami po jej piersiach a potem uca³owa³ j± jeszcze w czo³o.
-To jak? Zostaniesz?-mrukn±³ cicho obejmuj±c j± mocno i przyciskaj±c delikatnie do siebie.
[b]-Kocham ciê strasznie.[/b-doda³ muskaj±c jej skroñ.
Ludmi³a
Blondynka odetchnê³a g³êboko, opanowuj±c siê, a potem za¶mia³a cicho i przytuli³a do niego.
- Jeste¶ okropny - mruknê³a rozbawiona i uca³owa³a lekko jego policzek.
- Ale zostanê. I ja ciebie te¿ kocham - doda³a, u¶miechaj±c siê czule, a potem pog³aska³a delikatnie jego tors i umiê¶niony brzuch, kre¶l±c na nim ró¿ne wzory palcem.