Wakacje na Karaibach

Opis forum

#151 2014-08-21 21:39:21

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: Apartament Federico

Federico
U¶miechn±³ siê szeroko a potem przytuli³ j± do siebie mocno i przymkn±³ powieki.
-Skarbie... Tak mocno ciê kocham, ¿e zrobi³bym dla ciebie praktycznie wszystko. Nawet... rzuci³bym swoj± karierê, aby byæ z tob±.-szepn±³ muskaj±c jej skroñ, a potem policzek.
-Jeste¶ moim najwiêkszym skarbem.-doda³.

#152 2014-08-21 21:42:55

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Pokrêci³a g³ow± i pog³aska³a go po karku.
- To bardzo s³odkie i mi³e, ¿e to mówisz. I dziêkujê, ale nigdy w ¿yciu ci na to nie pozwolê, tak? Bo to twoje ¿ycie i co¶ przy czym siê spe³niasz, nie zrezygnujesz z tego z mojego powodu. Jako¶ sobie poradzimy, tak? Damy radê - odpar³a po chwili i u¶miechnê³a siê lekko, a potem uca³owa³a go w policzki.

#153 2014-08-21 21:49:02

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Ch³opak pokiwa³ lekko g³ow± i u¶miechn±³ siê, a potem pog³aska³ j± po policzku.
-Tam masz racjê. Damy radê.-powiedzia³ cicho po czym uca³owa³ czule jej czo³o i westchn±³.
-Trochê ch³odno siê zrobi³o nie s±dzisz?-mrukn±³ g³aszcz±c j± po jej g³adkiej i delikatnej skórze.
-Wychodzimy?-zapyta³ jeszcze.

#154 2014-08-21 21:59:54

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Pokiwa³a g³ow± i potar³a ramiona.
- Tak, tak, wychodzimy - odpar³a, a nastêpnie siê podnios³a. Wysz³a z wanny i wziê³a czysty rêcznik. Szybko siê wytar³a, a potem zawi±za³a rêcznik wokó³ siebie i spojrza³a w lustro. Przeczesa³a w³osy i odetchnê³a cicho, ogl±daj±c siê dok³adnie w lustrze.

#155 2014-08-21 22:03:56

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Ch³opak równie¿ wsta³ i wyszed³ z wanny. Wytar³ siê powoli po czym za³o¿y³ bokserki, a potem spojrza³ na ukochan± i u¶miechn±³ siê. Obj±³ j± od ty³u w pasie i po³o¿y³ g³owê na jej ramieniu.
-Jeste¶ prze¶liczna.-szepn±³ po czym musn±³ jej policzek, a potem skroñ.
-Kocham ciê wiesz?-mrukn±³.

#156 2014-08-21 22:11:36

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Blondynka u¶miechnê³a siê s³abo i opar³a o ch³opaka.
- Wiem skarbie, ¿e mnie kochasz. Ja ciebie te¿ - odpar³a cicho. Milcza³a chwilê, a potem ujê³a jego d³oñ i powoli po³o¿y³a j± sobie na piersi.
- Czasami sobie tak my¶lê... Wydajê mi siê, ¿e s± za ma³e - przyzna³a cicho, zagryzaj±c wargi. Widz±c w swoim otoczeniu te wszystkie dziewczyny... Mia³a pewne kompleksy. Wiedzia³a, ¿e normalne modelki s± do¶æ p³askie, ale akurat otoczenie Ludmi³y to raczej te dziewczyny, reklamuj±ce stroje, bieliznê... A tam by³y inne kryteria. I dziewczyny by³y inne.

#157 2014-08-21 22:15:08

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Zamruga³ parê razy po czym westchn±³ i pog³aska³ delikatnie jej pier¶, a potem pokrêci³ g³ow±.
-Lu daj spokój... S± w sam raz.-mrukn±³ cicho muskaj±c delikatnie jej szyjê.
-Nie rób z nimi nic zostaw takie jakie s±...-doda³ powoli przeje¿d¿aj±c drug± d³oni± po jej talii i biodrach.

#158 2014-08-21 22:20:22

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Spojrza³a na ich odbicie i westchnê³a cicho, czuj±c lekkie mu¶niêcie na skórze.
- No a.. A jak ci siê taka znudzê? Jak zapragniesz jednak czego¶ innego? - mruknê³a, zagryzaj±c wargi ju¿ nieco delikatniej, ¿eby ich za mocno nie poraniæ. Nie chcia³a rozgryzaæ ich sobie do krwi... Chyba. Westchnê³a zaczê³a siê bawiæ skrawkiem swojego rêcznika. 

#159 2014-08-21 22:23:38

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Spojrza³ na ni± zaskoczony po czym pokrêci³ g³ow± i odwróci³ j± do siebie przodem. Przejecha³ d³oñmi po jej ramionach po czym uca³owa³ czule jej czo³o.
-Nie znudzisz. Przysiêgam. Mówi³em ci ju¿, ¿e jeste¶ dla mnie najpiêkniejsza na ¶wiecie. Idealna.-mrukn±³ cicho po czym uca³owa³ jej wargi.

#160 2014-08-21 22:31:32

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Odwzajemni³a delikatnie poca³unek, a potem spojrza³a mu w oczy i pog³aska³a po policzkach.
- Dziêkujê... Tak bardzo ciê kocham - mruknê³a, a potem przytuli³a siê do niego mocno. Czu³a siê przy nim tak cudownie, wyj±tkowo... Jej kompleksy znika³y, jakby naprawdê by³a idealna, chod¼ nie by³a. Po chwili odsunê³a siê i pog³aska³a go po w³osach, u¶miechaj±c siê lekko.

#161 2014-08-21 22:35:14

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Otuli³ j± ramionami i odetchn±³ cicho ca³uj±c j± w czubek g³owy.
-Te¿ ciê kocham.-szepn±³ po czym westchn±³ i wzi±³ j± na rêce. Musia³ chocia¿ spróbowaæ j± przenie¶æ prawda? Uwielbia³ nosiæ j± na rêkach. Wyszed³ nieco chwiejnym krokiem z ³azienki po czym poszed³ do sypialni nieco obijaj±c siê o ¶ciany, ale zaraz potem usiad³ na ³ó¿ku i posadzi³ dziewczyn± na swoich kolanach.

#162 2014-08-21 22:46:44

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Spojrza³a na niego rozbawiona i pokrêci³a g³ow± z niedowierzaniem.
- Jeste¶ g³upi i strasznie uparty - stwierdzi³a ze ¶miechem i uca³owa³a go w czo³o.
- Ale przy tym strasznie s³odki - doda³a, a potem opar³a g³owê o jego czo³o. Zastanawia³a siê, czy agentka jest bardzo z³a... Mia³a nadziejê, ¿e nie i ta sesja jest jeszcze mo¿liwa.

#163 2014-08-21 22:50:48

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Za¶mia³ siê i przewróci³ oczami, a potem pokiwa³ g³ow±.
-Wiem, wiem... Ju¿ mi to mówi³a¶.-mrukn±³ rozbawiony po czym przycisn±³ j± bardziej do siebie i pog³aska³ j± po talii.
-G³upi g³upek ze mnie.-doda³ weso³o po czym uca³owa³ j± w policzek.

#164 2014-08-21 22:54:27

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Spojrza³a na niego, a potem za¶mia³a siê i pokrêci³a g³ow± z rozbawieniem.
- Tak, dok³adnie - odpar³a ze ¶miechem. Potem westchnê³a cicho i wziê³a komórkê. W³±czy³a j± i od razu zobaczy³a sms'a od agentki. Przygryz³a wargi, a potem odczyta³a go. Odetchnê³a. Nie by³a z³a, bo i tak fotograf siê nie zjawi³.
- S³uchaj... Na kiedy mo¿emy prze³o¿yæ t± sesjê, no bo... Nadal mamy szansê. A podobno moja agentka gada³a z twoim i on jest bardzo za tym ¿eby¶ wzi±³ udzia³ i w ogóle - zagadnê³a po chwili.

#165 2014-08-21 22:56:26

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Spojrza³ na ni± i zamruga³ parê razy zaskoczony po czym przechyli³ lekko g³owê.
-Czekaj czekaj... Sk±d twoja agentka zna mojego managera?-spyta³ nieco zaskoczony. Potem westchn±³ ciê¿ko i przytuli³ j±.
-No nie wiem... Mo¿e byæ od razu po tym jak wyzdrowieje czyli pewnie jako¶ jutro, albo pojutrze.-mrukn±³

Stopka forum

RSS