Opis forum
Ludmi³a
Blondynka posz³a szybko do ³azienki i siê ubra³a, a potem wróci³a do ch³opaka. Podesz³a do niego i objê³a go lekko za szyjê.
- No dobrze, ja te¿ siê raczej wyrobiê - odpar³a ³agodnie, a potem stanê³a na palcach i poca³owa³a go czule w usta, g³aszcz±c lekko jego policzek.
Federico
U¶miechn±³ siê, a potem obj±³ j± w pasie i odwzajemni³ poca³unek g³aszcz±c dó³ jej pleców. Potem odetchn±³ cicho i spojrza³ jej w oczy.
-Kocham ciê strasznie.-mrukn±³ i uca³owa³ jej czo³o, a potem musn±³ jej skroñ, policzek i szyjê.
Ludmi³a
Blondynka u¶miechnê³a siê lekko i westchnê³a. Objê³a go za szyjê, a potem stanê³a na palcach i uca³owa³a go w usta.
- Ja ciebie te¿ kocham skarbie. Ale teraz muszê ju¿ i¶æ, bo mi sporo zajmie wyszykowanie siê, a ty musisz wszystko za³atwiæ - odpar³a weso³o i cmoknê³a go w policzek, a potem odsunê³a siê od niego nieco i pog³aska³a po w³osach.
Federico
U¶miechn±³ siê po czym pokiwa³ g³ow± i cmokn±³ j± jeszcze w czo³o.
-Dobrze skarbie id¼.-mrukn±³, gdy ju¿ wysz³a sam zacz±³ siê szykowaæ. Wyszed³ z hotelu po czym poszed³ wszystko za³atwiaæ tak jak nale¿y. Chcia³, aby ta randka by³a idealna.
Federico
Za¶mia³ siê cicho po czym jednym ruchem wzi±³ j± na rêce. Po paru minutach dotarli do hotelu wiêc od razu W³och ruszy³ do siebie do pokoju. Wszed³ do ¶rodka po czym usiad³ na ³ó¿ku i usadzi³ dziewczynê sobie na kolanach.
-To o której jest ta sesja?-mrukn±³ muskaj±c jej szyjê.
Ludmi³a
Zamruga³a parê razy, a potem za¶mia³a siê. Odetchnê³a cicho, zagryzaj±c lekko doln± wargê, a potem spojrza³a na zegarek.
- Za pó³ godziny musimy byæ na planie - przyzna³a, a potem odsunê³a siê nieco, tak, ¿e spogl±da³a mu w oczy.
- Wiesz, ¿e bêdziemy w bieli¼nie, nie? Chod¼... Nie pamiêtam czy ci o tym mówi³am - za¶mia³a siê, ogarniaj±c z twarzy kosmyki w³osów.
Federico
Spojrza³ na ni± po czym u¶miechn±³ siê lekko i dotkn±³ jej policzka, a potem pokrêci³ g³ow±.
-Nie. Nie mówi³a¶.-powiedzia³ po czym uca³owa³ j± w czo³o.
-Chcesz siê jeszcze jako¶ przygotowaæ?-zapyta³ po chwili zagryzaj±c lekko doln± wargê i przygl±daj±c siê jej.
Ludmi³a
Dziewczyna u¶miechnê³a siê lekko i pokrêci³a g³ow±.
- Nie, raczej nie. Tam nas ogarn± - odpar³a weso³o, a potem spojrza³a na jego minê i u¶miechnê³a siê ciep³o.
- Stresujesz siê troszkê? - zapyta³a po chwili, unosz±c lekko jedn± brew do góry i przygl±daj±c siê jej dok³adnie. Có¿, chyba nigdy nie mia³ styczno¶ci z czym¶ takim.
Federico
W³och spojrza³ na ni± po czym na jej pytanie lekko wzruszy³ ramionami.
-Czy ja wiem... Mo¿e trochê.-odpar³ po czym u¶miechn±³ siê.
-Na pewno bardziej bym siê stresowa³, gdyby¶ musia³a zrobiæ t± sesjê zdjêciow± z kim¶ innym.-doda³ obejmuj±c j± mocno w pasie.
Ludmi³a
Dziewczyna za¶mia³a siê i pokiwa³a g³ow±.
- Rozumiem. Mi te¿ jest najlepiej robiæ j± z tob± - odpar³a i uca³owa³a go lekko w czo³o. Po chwili westchnê³a i pog³aska³a lekko jego ramiona.
- To co? Idziemy ju¿? - zapyta³a, zagryzaj±c lekko doln± wargê.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê po czym pokiwa³ g³ow±.
-Tak, tak chod¼.-mrukn±³ weso³o po czym wsta³ i uj±³ jej d³oñ. Potem oboje wyszli z pokoju i skierowali siê na sesjê. Gdy tam dotarli od razu ich przygotowali. Fede za³o¿y³ jakie¶ czarno granatowe bokserki i wyszed³ czekaj±c na Lu.
Ludmi³a
Blondynkê porwa³y stylistki, które ³adnie u³o¿y³y jej loki. Potem umalowa³y j± delikatnie, naturalnie. Nastêpnie ubra³a siê w przygotowan± wcze¶nie bieliznê, która sk³ada³a siê z b³êkitnego, koronkowego stanika, nieco unosz±cego jej piersi oraz do¶æ sk±pych, ale nie za bardzo, takiego samego koloru majtki. Nasmarowa³a siê jeszcze specjalnym kremem ¿eby siê nie b³yszczeæ, a na nogi w³o¿y³a czarne szpilki, a potem wysz³a.
Federico
Ch³opak spojrza³ na ukochan± i u¶miechn±³ siê, a potem przygryz³ lekko doln± wargê.
-Wygl±dasz ¶licznie.-mrukn±³ g³aszcz±c j± po policzku. Potem fotograf ustawi³ ich razem tak, ¿e Fede mia³ j± obejmowaæ, a potem delikatnie zacz±³ muskaæ jej policzek i szyjê.
Ludmi³a
Odchyli³a lekko g³owê do ty³u, przygryzaj±c lekko doln± wargê. W tym momencie stara³a siê nie my¶leæ o tym jak o cudownych pieszczotach ze strony ukochanego, a jak o swojej pracy. Na sesjach zazwyczaj by³a bardzo profesjonalna, nie panikowa³a, nie robi³a awantur.
Po chwili fotograf pokierowa³ ich nieco inaczej. Ludmi³a opar³a siê o ¶cianê, czekaj±c na instrukcjê. Mê¿czyzna za aparatem kaza³ Federico obj±³ j± jedn± rêk±, a drug± z³apaæ za rami±czko i mocno poci±gn±æ, a potem j± poca³owaæ.
Federico
Ch³opak spojrza³ na fotografa, a potem na Lu i skin±³ powoli g³ow±. Podszed³ do niej po czym obj±³ j± rêk± w pasie i pos³a³ jej delikatny u¶miech. Drug± d³oni± uj±³ delikatnie jej rami±czko po czym poci±gn±³ je do siebie i wpi³ siê w jej wargi czule.