Opis forum
Ludmi³a
Blondynka pog³aska³a go czule po policzku i uca³owa³a go w usta.
- Nie szkodzi. Spa³o siê dobrze... I cieszê siê, ¿e ju¿ ci lepiej - odpar³a ³agodnie, a potem podnios³a siê do siadu. Przeci±gnê³a i westchnê³a.
- A mo¿e masz ochotê na gor±c± k±piel, co? - zapyta³a po chwili ju¿ nieco weselej, przygryzaj±c delikatnie doln± wargê.
Federico
Spojrza³ na ni± po czym u¶miechn±³ siê szeroko i pokiwa³ g³ow±.
-Z tob± zawsze.-mrukn±³ weso³o po czym równie¿ siê podniós³ i zrzuci³ z siebie ko³drê. Potem wsta³ powoli z ³ó¿ka i o ma³o co nie upad³ wiêc przytrzyma³ siê szafki i odetchn±³.
-Chyba jednak... ciê nie zaniosê. Sam ledwo siê trzymam na nogach.-powiedzia³ ¶miej±c siê s³abo.
Ludmi³a
Spojrza³a na niego i przewróci³a oczami.
- Nie musisz, naprawdê. Mówi³am ci ju¿, mam w³asne nogi - odpar³a rozbawiona, a potem podesz³a do niego i pomog³a mu doj¶æ do ³azienki. Potem odkrêci³a wodê i napu¶ci³a jej do wanny dolewaj±c ró¿nych p³ynów. Wróci³a do Federico i zdjê³a szybko jego bokserki. Potem zaczê³a ¶ci±gaæ swoj± koszulkê, spodenki i bieliznê.
- Dasz radê? - zapyta³a, przygryzaj±c wargê i wskazuj±c na wannê.
Federico
Spojrza³ na ni± i zamruga³ parê razy gdy pozby³a siê jego bokserek, a potem za¶mia³ siê.
-Oczywi¶cie, ¿e dam. Nie bierz mnie za jakiego¶ kalekê.-odpar³ rozbawiony po czym podszed³ do wanny i wszed³ do niej, a potem zanurzy³ siê i odetchn±³.
-Chod¼ do mnie.-mrukn±³ ujmuj±c jej d³oñ.
Ludmi³a
Za¶mia³a siê pod nosem, a potem skinê³a g³ow±.
- Ju¿, ju¿ - odpar³a, a potem wesz³a do wody, siadaj±c mu na kolanach. Pog³aska³a go po ramionach i torsie, a potem uca³owa³a go w czo³o.
- Przepraszam, ¿e ciê tak traktujê, ale po prostu siê o ciebie martwiê... Te¿ by¶ siê na pewno tak zachowywa³, a pewnie nawet gorzej - doda³a rozbawiona.
Federico
Obj±³ j± w pasie i omiót³ wzrokiem jej cia³o, a potem u¶miechn±³ siê. Brakowa³o mu tego widoku. Potem westchn±³ i u¶miechn±³ siê lekko krêc±c g³ow±.
-Nie przepraszaj. To normalne.-odpar³ cicho po czym pochyli³ siê i zacz±³ sk³adaæ powolne i delikatne poca³unki na jej szyi, a potem ramionach.
Ludmi³a
Blondynka u¶miechnê³a siê pod nosem, a potem westchnê³a cichutko i przymknê³a powieki. Odchyli³a lekko g³owê, by daæ mu dostêp do swojej szyi.
- O tak... Tak bardzo mi tego brakowa³o - szepnê³a po chwili - Wiem, ¿e to tylko dzieñ, ale uzale¿ni³am siê od twoich poca³unku - doda³a cicho.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê pod nosem nie zaprzestaj±c ca³owaæ jej szyi. Zostawi³ na niej równie¿ parê malinek po czym zjecha³ wargami nieco ni¿ej. Musn±³ czule jej piersi po czym delikatnie przygryz³ jej skórê.
-Mnie brakowa³o ca³ej ciebie.-szepn±³ przeje¿d¿aj±c d³oñmi po jej plecach, a potem po¶ladkach ¶ciskaj±c je lekko.
Ludmi³a
Zadr¿a³a lekko i jêkn±³ cichutko, przygryzaj±c mocno wargi.
- Naprawdê? Ca³ej? - zamrucza³a, po czym pochyli³a siê i musnê³a delikatnie jego policzek, skroñ i ucho. Drgnê³a, czuj±c jak zaciska palce na jej po¶ladkach.
Federico
U¶miechn±³ siê lekko nie zaprzestaj±c ca³owaæ jej skóry i zostawiaj±c na niej s³abych malinek.
-Calusieñkiej...-mrukn±³ cicho po czym przeniós³ siê wargami na jej policzek, a potem namiêtnie, ale nie bardzo wpi³ siê w jej wargi. Na wiêcej nie mia³ zbytnio si³y. Obj±³ j± w pasie i przycisn±³ mocniej do siebie.
Ludmi³a
Mimo i¿ by³a do¶æ podniecona tym wszystkim, nie wymaga³a od niego wiêcej. Odwzajemnia³a tylko delikatnie jego poca³unek, obejmuj±c go mocniej za szyjê. Nie mog³a posuwaæ siê dalej, Federico nie by³ w pe³ni si³. Oderwali siê od siebie, a ona pos³a³a mu lekki u¶miech i pog³aska³a go czule po w³osach. Cieszy³a siê, ¿e mo¿e siê do niego przytuliæ. Tak te¿ zaraz zrobi³a, wtuli³a siê w niego mocno.
- Bardzo ciê kocham - szepnê³a.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê i pog³aska³ j± jedn± rêk± po plecach, a drug± po w³osach i odetchn±³ jej przyjemnym zapachem.
-Ja ciebie te¿. Bardzo mocno.-szepn±³ jej do ucha muskaj±c je czule a potem opar³ siê o krawêd¼ wanny i przymkn±³ powieki.
-Chcia³bym... ¿eby tak by³o ju¿ zawsze.-mrukn±³.
Ludmi³a
Dziewczyna przytuli³a siê do niego mocno, a potem spojrza³a na ch³opaka nieco rozbawiona. Pog³aska³a go po w³osach.
- Ale ¿e tak? ¯e siedzieæ w tej wannie i w ogóle? - zapyta³a, unosz±c brwi do góry, a potem siê za¶mia³a i poczochra³a jego ciemne kosmyki.
- ¯artujê... Ja te¿ bym chcia³a... I mam nadziejê, ¿e bêdzie - odpar³a ³agodnie, a potem przejecha³ powoli d³oñmi po jego klatce piersiowej.
Federico
Za¶mia³ siê i pokrêci³ g³ow± z niedowierzaniem po czym przejecha³ palcami po jej plecach, po¶ladkach i udach.
-Tak... Tak ja te¿.-mrukn±³ cicho i uca³owa³ czubek jej g³owy.
-Kocham ciê strasznie. I... I chcia³bym z tob± zamieszkaæ i byæ z tob± ju¿ na zawsze.-powiedzia³ g³aszcz±c j± drug± d³oni± po w³osach.
Ludmi³a
Dziewczyna u¶miechnê³a siê s³abo i za¶mia³a pod nosem.
- Oj kochanie... Wysuwasz siê my¶lami... Tak daleko w przysz³o¶æ... Czyli na koniec wakacji, podczas gdy ja... W ogóle o tym jeszcze nie my¶la³am... - westchnê³a cicho, przygryzaj±c delikatnie wargi. Nie wiedzia³a jak to wszystko ogarnie, pokazy, sesje i tak dalej, a do tego jeszcze swój zwi±zek z Federico... A on mia³ przecie¿ koncerty...