Wakacje na Karaibach

Opis forum

#91 2014-08-21 13:57:32

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Re: Apartament Federico

Ludmiła

Pokręciła głową i prychnęła cicho, chodząc tam i z powrotem.
- Co? Nie, Federico, on mnie nie obmacuje. On mnie tylko przytulił. Nie pocałował mnie i nie kładł rąk tam, gdzie bym tego nie chciała! Musisz się przyzwyczaić, że mam sporo przyjaciół płci męskiej i każdemu pozwalam na taką bliskość - stwierdziła, stając obok łóżka.
- I nie masz najmniejszego prawa nazywać go idiota, nie przy mnie - burknęła jeszcze.

#92 2014-08-21 14:02:21

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Uniósł brwi po czym prychnął i pokręcił głową.
-Ja widziałem co innego. Nie podoba mi się to i nie będę tego tolerował.-powiedział po chwili marszcząc brwi.
-Musisz się postawić na moim miejscu Ludmiła. Zrozum, że robię to wszystko bo mi na tobie zależy.-powiedział twardo.
-Zobaczymy czy przypadkiem się nim nie okaże.-dodał.

#93 2014-08-21 14:10:42

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmiła

Dziewczyna westchnęła ciężko i pokręciła głową.
- Nie będziesz tolerował, tak? Dobra. W takim razie fajnie, bo ja nie zamierzam nic między mną i Pablo zmieniać. Musisz się się z tym pogodzić. I gdyby naprawdę ci na mnie zależało, to zrozumiałbyś byś mnie i mi zaufał - odparła ostro.

#94 2014-08-21 14:17:39

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Zamrugał parę razy po czym zacisnął mocno zęby i spuścił głowę. Przeczesał swoje włosy myśląc nad jej słowami, a potem pokręcił głową. Był bardzo zdenerwowany i już nie panował nad sobą.
-W takim razie idź. Idź do tego swojego Pablo. Niech cię dalej obmacuje, a ty może lepiej otwórz oczy bo niedługo oboje wylądujecie w łóżku. A teraz wyjdź.-powiedział powstrzymując się od podniesienia głosu.

#95 2014-08-21 14:20:50

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmiła

Zamrugała parę razy, a potem pokręciła głową i zacisnęła zęby.
- Dobra. Jak chcesz - odparła, a potem wzięła jakąś poduszkę i rzuciła w niego z całej siły. Poczuła łzy zbierające jej się w oczach. Otarła kąciki, a potem odwróciła się na pięcie i wyszła trzaskając drzwiami. Była wściekła i smutna jednocześnie. Poszła do siebie i zamknęła się w pokoju, a potem opadła na poduszki. Zaciskała mocno zęby i pięści, a jednocześnie z jej oczu popłynęły łzy.
- Co za idiota - mruknęła cicho i przytuliła się do poduszki.

#96 2014-08-21 14:27:17

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Włoch nic nie zrobił, gdy dostał poduszką. Po prostu siedział ze spuszczoną głową i zagryzał dolną wargę. Zastanawiał się czy przypadkiem nie przesadził. W końcu to nie była jej wina, gdy ten Pablo ją dotykał. A może jednak jej? Zacisnął pięści i odetchnął głęboko. Nie miał pojęcia co teraz ma robić. Iść do niej? Zostać? Nosz cholera!

#97 2014-08-21 14:43:54

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Nie wiedział za bardzo co ze sobą zrobić. W końcu odetchnął ciężko i wstał po czym wyszedł ze swojego pokoju. Postanowił przeprosić swoją ukochaną. Kiedy już miał do niej zapukać usłyszał jak z kimś rozmawia przez telefon. Zacisnął pięści i zęby po czym oparł czoło o drzwi. Odetchnął cicho po czym zapukał delikatnie. Czuł się okropnie.

#98 2014-08-21 15:32:33

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Chłopak wrócił do domu po jakieś godzinie. Był cały przemoczony. Wszedł do pokoju po czym poszedł pod prysznic a potem założył bokserki i usiadł na łóżku. Wziął gitarę po czym zaczął grać i szarpać struny tak że jedna pękła. Zacisnął zęby a potem rzucił nią o podłogę tak że się rozwaliła. Przejechał dłonią po twarzy po czym opadł na poduszki i zasnął.

#99 2014-08-21 16:41:53

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Chłopak przebudził się dość późno. Co jakiś czas w nocy się budził. Uchylił powieki po czym jęknął cicho i odetchnął. Czuł się okropnie. Głowa go bolała przez jego ciało przechodziły dreszcze i miał bardzo wysoką temperaturę. Przeziębił się i to nie na żarty. Nie powinien był wtedy wychodzić na ten deszcz. Nie mógł się nawet ruszyć.

#100 2014-08-21 16:46:18

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmiła

Blondynka czekała na Federico, by mogli w końcu zacząć, ale nie nie zjawiał.
- Ludmiła co z nim, gdzie on jest? - zapytała jej agentka.
- Nie wiem, mówiłam ci już...
- Jak to nie wiesz?
- No nie wiem no! - powiedziała zdenerwowana.
- Idź go szukać - rozkazała kobieta. Lu westchnęła i pokiwała głową.
- Dobra - mruknęła, a następnie skierowała się do pokoju chłopaka. Nie mogła uwierzyć, że tak po prostu to wszystko olał...
Dotarła pod jego drzwi i zapukała w nie mocno, zaciskając dłonie w pięści.

#101 2014-08-21 16:50:47

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Włoch odetchnął głęboko a słysząc pukanie uchylił leniwie powieki po czym próbował wstać ale nie mógł.
-O-Otwarte!-powiedział tak aby usłyszała choć nie krzyknął. Gardło go bolało a do tego nawet nie miał tyle siły. Domyślał się kto to. Miał dzisiaj mieć z nią sesję ale znów ją zawiódł.

#102 2014-08-21 16:56:42

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmiła

Usłyszała dość słaby głos Fede, więc zmarszczyła brwi i weszła do środka, zamykając za swoją drzwi. Zauważyła rozwaloną gitarę i poszła do jego sypialni.
- Federico, co ty... - już miała mu wygarnąć, ale widząc go w takim stanie aż zaniemówiła na moment.
- C-co ci jest? Co się stało? - zapytała już zupełnie bez złości, a tylko i wyłącznie zmartwiona, podchodząc bliżej.

#103 2014-08-21 17:01:28

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Chłopak spojrzał na Ludmiłę a potem zakasłał w poduszkę i odetchnął cicho.
-Przepraszam ale... przeziębiłem się.-powiedział cicho przeczesując lekko swoje włosy.
-Znów cię zawiodłem. Wybacz.-dodał wtulając twarz w poduszkę.

#104 2014-08-21 17:08:01

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmiła

Blondynka westchnęła cicho, a potem pokręciła szybko głową.
- Nie, nie, przestań, nie pieprz głupot, to przecież nie twoja wina - odparła, a potem wyjęła komórkę. Napisała do agentki, że nie odbędzie się dziś sesja, bo Federico jest chory i nie da rady, a potem wyłączyła telefon i go schowała. Usiadła obok chłopaka na łóżku i dotknęła delikatnie jego włosów.
- Hej... Przynieść ci coś, potrzebujesz czegoś? - zapytała, przygryzając lekko dolną wargę.

#105 2014-08-21 17:12:53

Markuś

Użytkownik

Punktów :   

Federico
Przyglądał się jej chwilę po czym ujął jej dłoń i ucałował ją czule.
-Nie. Po prostu zostań...-powiedział cicho patrząc w jek czekoladowe tęczówki. Potem zamrugał parę razy i pokręcił głową.
-Nie. Albo nie. Nie chciałbym abyś się zaraziła...-mruknął szeptem.

Stopka forum

RSS