Wakacje na Karaibach

Opis forum

#16 2014-08-12 21:34:34

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Re: Recepcja

Diego/Ludmi³a

Ch³opak zamruga³ parê razy, po czym westchn±³ i wsta³.
- Pewnie, ¿e siê cieszê Viola, tylko mnie troszeczkê zaskoczy³a¶ - odpar³ i obj±³ j± delikatnie w pasie i poca³owa³ w policzek.
- Tak, bardzo chêtnie - doda³ ³agodnie na propozycjê wspólnego obiadu.
Dziewczyna upi³a w koñcu ³yk koktajlu. Poczu³a na jêzyku bardzo s³odki smak i odetchnê³a.
- Z Buenos Aires. Ale dawno tam nie by³am - odpar³a i u¶miechnê³a siê lekko.
- Ty jeste¶ W³ochem, prawda? A sk±d dok³adnie jeste¶? - zapyta³a po chwili, spogl±daj±c na niego z lekkim u¶miechem.

#17 2014-08-12 21:41:41

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Lara;Federico
Dziewczyna u¶miechnê³a siê szeroko po czym pog³aska³a go po w³osach i uca³owa³a jego policzek.
-W takim razie za dwadzie¶cia minut w restauracji.-powiedzia³a weso³o po czym posz³a na górê, przebra³a siê w czerwon± sukienkê z cekinami i zesz³a z powrotem na dó³. Potem posz³a do restauracji i razem zajêli miejsca. Lara zauwa¿y³a nowych klientów po czym podesz³a do nich.
-Dzieñ dobry.-przywita³a siê po czym poda³a menu.
Ch³opak u¶miechn±³ siê po czym pokiwa³ g³ow±.
-Tak. Z Florencji.-odpar³ weso³o bawi±c siê s³omk±.
-By³a¶ tam?-spyta³ po chwili przenosz±c na ni± swój wzrok.

#18 2014-08-12 21:49:37

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

U¶miechnê³a siê lekko i pokrêci³a delikatnie g³ow±.
- Nie, tam akurat nie by³am. We W³oszech odwiedzi³am Wenecjê, Rzym i Mediolan, ale akurat Florencji nie mia³am okazji. Ale s³ysza³am, ¿e jest bardzo ³adnie - odpar³a po chwili, po czym spu¶ci³a wzrok na swoj± szklankê i upi³a ³yk p³ynu. Federico wydawa³ jej siê naprawdê bardzo sympatyczny, co troszkê j± zaskoczy³o, w koñcu by³ gwiazd± du¿ego pokroju, a takim odbija³a sodówka. Ona co prawda te¿ by³a s³awna, ale mia³a wokó³ siebie takich ludzi, którzy trzymali j± na ziemi.

#19 2014-08-12 21:52:59

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
U¶miechn±³ siê i pokiwa³ g³ow±.
-Racja. Tam jest niesamowicie zw³aszcza noc±...-odpar³ i rozmarzy³ siê, ale zaraz potem zszed³ na ziemiê.
-Czasami têskniê za domem i nie mam nawet czasu zadzwoniæ do rodziny. To jest wkurzaj±ce..-mrukn±³ przeczesuj±c w³osy. Po chwili podesz³a do nich jaka¶ dziewczyna i poprosi³a o autograf. Fede spojrza³ na ni± i u¶miechn±³ siê po czym da³ jej swój autograf i pog³aska³ j± po g³owie.

#20 2014-08-12 21:58:10

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Pokiwa³a g³ow±, a potem spojrza³a na t± dziewczynê i u¶miechnê³a lekko. Opar³a g³owê na d³onie i przygl±da³a siê Federico. Naprawdê by³ mi³y... No i bardzo przystojny... NIE! Ludmi³a, ogarnij siê, nie znasz go! - krzyknê³a szybko do siebie w my¶lach, a potem, gdy ta dziewczyna ju¿ odesz³a za¶mia³a siê.
- No có¿, ale fani s± tak kochani, ¿e wynagradzaj± wszystko - stwierdzi³a. Do niej podchodzi³y zazwyczaj albo m³ode dziewczyny, albo ma³e dziewczynki, czêsto mê¿czy¼nie, w ka¿dym wieku.

#21 2014-08-12 22:07:11

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
W³och u¶miechn±³ siê w stronê dziewczyny po czym pokiwa³ g³ow±.
-Tak racja. Jednak nie wszyscy fani s± tacy mili. Kiedy¶ jak dawa³em koncert to która¶ dziewczyna rzuci³a we mnie swoim stanikiem.-odpar³ rozbawiony.
-Co by¶ pomy¶la³a na moim miejscu?-spyta³ po chwili przygl±daj±c siê jej uwa¿nie. Naprawdê czasami dziwi³ siê co te fanki mog³y zrobiæ...

#22 2014-08-12 22:13:08

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Dziewczyna zamruga³a parê razy zaskoczona, a potem za¶mia³a siê i pokrêci³a delikatnie g³ow±.
- No có¿... Gdyby mi na wybieg rzucono stanik, to by³o by bardzo, bardzo dziwne... Ale na twoim miejscu... No có¿, jeste¶ ich idolem, kochaj± ciê. To taki... Oznak mi³o¶ci, tak mi siê wydaje - stwierdzi³a, nawijaj±c na palec kosmyk w³osów.
- Przynajmniej jak idziesz na imprezê to nikt nie próbuje ciê zaci±gn±æ do ³ó¿ka ani zgwa³ciæ - mruknê³a po chwili.

#23 2014-08-12 22:18:40

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
W³och za¶mia³ siê po czym wzruszy³ ramionami.
-Có¿ mo¿e i tak...-odpar³ rozbawiony. Potem zamilk³ i przygryz³ doln± wargê.
-Có¿... Nie powinni¶cie mieæ przy sobie ochrony czy czego¶ takiego?-spyta³ po chwili przygl±daj±c siê jej. Nie wyobra¿a³ sobie tego. To znaczy wiedzia³, ¿e na ¶wiecie s± faceci, którzy my¶l± tylko i wy³±cznie swoj± mêsko¶ci±, ale... bez przesady.

#24 2014-08-12 22:26:13

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Westchnê³a i pokrêci³a delikatnie g³ow±.
- Nie... To znaczy... Gdy to s± imprezy po pokazach albo po prostu jakie¶ z bran¿y, to nie ma szans ¿eby co¶ takiego siê sta³o, jest ochrona, a tak¿e raczej nie wpuszczaj± nie zaufanych ludzi... Ale ja próbujê ¿yæ normalnie i czasem te¿ wyjdê gdzie¶ z przyjació³k±, nie chcê ¿eby krok w krok ³azi³ za mn± jaki¶ ochroniarz... - odpar³a po chwili. By³a zwyk³± dziewczyn±, stara³a siê przynajmniej ni± byæ.

#25 2014-08-12 22:30:08

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Ch³opak westchn±³ i pokiwa³ lekko g³ow±.
-Jasne rozumiem...-powiedzia³ dopijaj±c koktajl.
-Idê na pla¿ê. Chcia³aby¶ mo¿e przej¶æ siê ze mn±? I tak jestem tutaj bez towarzystwa. No chyba ¿e... masz ju¿ jakie¶ plany.-odpar³ zagryzaj±c lekko doln± wargê.

#26 2014-08-12 22:35:54

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Zamruga³a parê razy zaskoczona, a potem u¶miechnê³a siê lekko i pokiwa³a delikatnie g³ow±.
- Pewnie, bardzo chêtnie z tob± pójdê. Te¿ jestem sama - odpar³a, po czym zap³aci³a za swój koktajl i zesz³a z krzese³ka.
- No to... Spotkajmy siê przed wej¶ciem za jakie¶ dwadzie¶cia minut. Muszê siê jeszcze ogarn±æ i w ogóle - doda³a weso³o, po czym pomacha³a mu jeszcze i posz³a szybko do windy i pojecha³a na swoje piêtro, a potem posz³a do pokoju.

#27 2014-08-12 22:39:57

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
W³och pokiwa³ g³ow± po czym równie¿ ruszy³ do siebie. Tam ubra³ kapiêlówki a pó¼niej za³o¿y³ z powrotem to co mia³ na sobie. Spakowa³ jeszcze jaki¶ rêcznik wróci³ do holu. Rozejrza³ siê jednak nie dotrzeg³ dziewczyny. Westchn±³ cicho po czym stan±³ przed wej¶ciem opieraj±c siê o ¶cianê. Za³o¿y³ jeszcze okulary przeciws³oneczne na nos i odetchn±³ ¶wie¿ym powietrzem.

#28 2014-08-12 22:44:00

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Ludmi³a

Blondynka wpad³a do swojego pokoju jak burza. Od razu wziê³a swój strój k±pielowy, sk³adaj±cy siê z góry koloru niebieskiego w bia³e groszki, z czerwonymi rami±czkami i dó³ do kompletu, z czerwon± falbank±. Odetchnê³a i w³o¿y³a na to bia³±, zwiewn± sukienkê. Na nogi w³o¿y³a takie same baleriny. Spakowa³a siê jeszcze, po czym wybieg³a na korytarz i zjecha³a na dó³ wind±. Za³o¿y³a na nos okulary i opu¶ci³a hotel, a widz±c Fede, podesz³a do niego.
- Jestem! Przepraszam, ¿e tak d³ugo - u¶miechnê³a siê ze skruch±.

#29 2014-08-12 22:48:38

Marku¶

U¿ytkownik

Punktów :   

Federico
Sta³ tak jeszcze przez jaki¶ czas rozkoszuj±c siê ciep³em S³oñca. Tak przyjemnie grza³o... Po chwiki us³ysza³ znajomy g³os wiêc uchyli³ powieki i spojrza³ na blondynkê u¶miechaj±c siê.
-Nie ma sprawy. £adnie wygl±dasz.-skomplementowa³ a potem oboje ruszyli w kierunku pla¿y.

#30 2014-08-13 18:22:04

Natsuyu

Administrator

Punktów :   

Diego/Ludmi³a

Diego za¶mia³ siê, przeczesuj±c mokre w³osy. Potem spojrza³ na Violettê i westchn±³ ciê¿ko.
- Po pierwsze, nie nazywaj jej idiotk±, a po drugie, tak. Wolê spêdzaæ czas z Lar± ni¿ z tob± Violetta, przynajmniej póki siê nie ogarniesz - odpar³, krêc±c g³ow± z niedowierzaniem.
Blondynka przeczesa³a nieco wilgotne w³osy i odetchnê³a cicho.
- Dziêkujê, ¿e mnie ponios³e¶, jednak mo¿esz mnie ju¿ postawiæ - za¶mia³a siê, odgarniaj±c z twarzy kosmyki w³osów.

Stopka forum

RSS