Opis forum
Federico
Chłopak uśmiechnął się szeroko i pogłaskał ją lekko po ramieniu. Potem ucałował czule jej czoło i przycisnął dziewczynę mocniej do siebie.
-Wspaniale.-mruknął cicho po czym musnął jej skroń.
-Ile jeszcze mamy czasu?-spytał po chwili głaszcząc ją po plecach.
Jestem, ale na komórce xD
Ludmila
Dziewczyna spojrzała na zegarek i westchnęła.
- Godzinę... Więc musimy się powoli zbierać - odparła po chwili, a następnie wstała z łóżka i spojrzała na niego.
- No wstawaj, wstawaj - dodała rozbawiona, po czym zaczęła szukać czegoś do ubrania.
Federico
Włoch uśmiechnął się lekko po czym pokiwał głową i westchnął a potem sam się podniósł. Przeciągnął się i odetchnął po czym założył na siebie ubranie.
-No to... ja może pójdę już co? Wiesz wezmę prysznic przebiorę się i przyjdę po ciebie co?-spytał po chwili.
Ludmiła
Spojrzała na chłopaka i zagryzła lekko dolną wargę, a potem uśmiechnęła się delikatnie.
- Dobrze. W takim razie do później - odparła łagodnie i podeszła do niego. Ucałowała delikatnie jego policzek w pogłaskała lekko po włosach. Lubiła ich dotykać, były takie miękkie, pomimo iż pewnie musiał je układać na jakiś żel albo coś.
Federico
Chłopak uśmiechnął się szeroko po czym objął ją w pasie i ucałował czule w czoło.
-Niedługo przyjdę.-mruknął, a potem cmoknął ją jeszcze w usta i wyszedł z jej pokoju. Skierował się do siebie, gdzie od razu poszedł wziąć prysznic, a potem przebrał się w biały T-shirt i krótkie spodenki. Później wrócił pod pokój Lu i zapukał parę razy.
Ludmiła
Blondynka uśmiechnęła się jeszcze delikatnie, a potem szybko założyła na siebie krótkie spodenki oraz koszulkę na krótki rękaw koloru oceanu. Na nogi włożyła balerinki, a potem związała włosy. Przejrzała się jeszcze czy malinki, które zrobił jej wczoraj Fede znikły, a widząc ze tak odetchnęła. Kiedy usłyszała pukanie zebrała swoje rzeczy i wyszła z pokoju
- Możemy iść - powiedziała wesoło i złapała go za rękę, ciągnąc do wyjścia.
Federico
Chłopak zamrugał parę razy nieco zaskoczony jej pośpiesznym krokiem po czym westchnął i objął ją w pasie przyciągając bardziej do siebie.
-Skarbie spokojnie. Bez pośpiechu.-mruknął cicho po czym musnął jej skroń i zaczął iść wraz z nią w stronę wyjścia nieco wolniejszym krokiem niż poprzednio.
Federico
Chłopak zaśmiał się po czym pokiwał głową i wcisnął odpowiednie piętro.
-Wiem, wiem... Masz śliczne, zgrabne nóżki, ale ja lubię cię nosić.-powiedział wesoło po czym cmoknął ją w skroń i wyszedł z windy. Postawił ją dopiero pod jej drzwiami.
-To co? Spotkamy się na dole za piętnaście minut?-spytał.
Ludmiła
Przewróciła oczami i zaśmiała się, a potem pokiwała głową. Weszła do swojego pokoju, a potem podeszła do szafki. Wyjęła z niej strój o kolorze bezchmurnego nieba w białe kropki, po czym poszła do łazienki i go założyła. Na to nałożyła zwykłą, białą sukienkę, a potem zabrała torbę, olejek do opalania i ręcznik i wyszła z pokoju, a następnie skierowała się na dół.
Ludmiła
Ludmiła założyła jeszcze na siebie sukienkę, a potem poszła razem z Federico do jej pokoju. Kiedy weszli do jej pokoju, zamknęła drzwi na klucz i spojrzała na Fede. Uśmiechnęła się delikatnie i podeszła bliżej, po czym objęła go za szyję.
- W stu procentach - odparła łagodnie, a potem przyciągnęła go do siebie i pocałowała powoli, czule, delikatnie, głaszcząc jego kark.
Federico
Chłopak objął ją w pasie a potem pogłębił nieco pocałunek. Nie odrywając się od jej warg wziął ją jednym ruchem na ręce i ułożył na poduszkach. Podwinął powoli jej sukienkę po czym ucałował jej uda a później brzuch który zaraz pogłaskał.
-Obiecuje że cię nie skrzywdzę...-szepnął.
Ludmiła
Spojrzała na niego nieco zarumieniona, a potem pokiwała delikatnie głową.
- W-wiem... Wiem, ufam ci skarbie. Nie musisz mnie traktować jakbym się miała zaraz rozsypać - odparła po chwili nieco rozbawiona, a potem przyciągnęła go do siebie i pocałowała namiętnie, przejeżdżając dłońmi po jego klatce piersiowej i brzuchu.
Federico
Włoch odwzajemnił pocałunek a kiedy się od niej oderwał odetchnął i ściągnął swoją koszulkę odrzucając ją gdzieś na bok. Przejechał dłońmi po jej ciele zatrzymując się na udach i delikatnie je głaszcząc. Pochylił się a potem zaczął muskać jej szyję zostawiając na niej malinki.
Ludmiła
Blondynka westchnęła cicho, a potem lekko go od siebie odsunęła, tylko po to, by ściągnąć swoją sukienkę. Odłożyła ją na bok, a potem przejechała powoli dłońmi po jego klatce piersiowej i brzuchu. Następnie przyciągnęła go bliżej, przylegając do niego całym ciałem, po czym zaczęła lekko całować jego policzki, szyję oraz tors, zostawiając tam malinki.
Federico
Chłopak omiótł ją spojrzeniem po czym uśmiechnął się delikatnie i pogłaskał ją po brzuchu a potem udach.
-Jesteś taka śliczna...-wymruczał z niedowierzaniem po czym westchnął czując jej usta na swojej skórze. Przyciagnął ją bliżej siebie i wpił się w jej wargi dłonią przejeżdżając po jej piersi.