Opis forum
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê lekko a potem zjecha³ d³oñmi na jej biodra i pog³aska³ je czule. Na jej pytanie zamy¶li³ siê a potem u¶miechn±³ jeszcze szerzej i musn±³ jej policzek.
-Najbardziej lubiê twoje oczy.-szepn±³ schodz±c poca³unkami na jej ucho i przygryzaj±c je lekko.
Ludmi³a
Blondynka u¶miechnê³a siê lekko i ju¿ mia³a co¶ powiedzieæ, ale jêknê³a cicho i odetchnê³a g³êboko. Przez chwilê zbiera³a my¶li, bo nie do koñca kontaktowa³a ze ¶wiatem w takiej sytuacji, ale w koñcu siê otrz±snê³a.
- J-ja... Cieszê siê... - odpar³a cicho, zagryzaj±c delikatnie wargi.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê pod nosem a potem przeszed³ nimi na jej szyjê gdzie zostawi³ malinkê. W koñcu oderwa³ swoje usta od jej skóry i spojrza³ jej w oczy a potem pog³aska³ j± czule po policzkach.
-A ty? Co we mnie lubisz?-spyta³ po chwili zaciekawiony.
Ludmi³a
Zamruga³a parê razy zaskoczona, ¿e te¿ o to pyta, a potem zamy¶li³a siê na d³u¿sz± chwilê.
- No... Ca³y mi siê podobasz... Jeste¶ przystojny, dobrze zbudowany... Ale... Ale w sumie tak najbardziej to lubiê twój u¶miech. Zawsze poprawia mi humor i jest piêkny - przyzna³a w koñcu i pos³a³a mu czu³y u¶miech, a potem cmoknê³a go w czo³o.
Federico
W³och za¶mia³ siê a potem pog³aska³ j± po w³osach i odetchn±³. Zagryz³ lekko doln± wargê i uca³owa³ czule jej policzek.
-Wiesz... Nie chcê ci przeszkadzaæ ani nic. Nie chcia³by¶ siê ju¿ po³o¿yæ?-spyta³ po chwili cicho muskaj±c jej szyjê i g³aszcz±c plecy.
Ludmi³a
Dziewczyna zagryz³a doln± wargê i milcza³a przez d³u¿sz± chwilê.
- W sumie jestem zmêczona, ale tak sobie pomy¶la³am... - zaczê³a nieco niepewnie.
- No... ¯e mo¿e... Mo¿e... Mo¿e by¶ ze mn± dzi¶ zosta³? - zapyta³a w koñcu, spuszczaj±c wzrok nieco zak³opotana. Nie mog³a uwierzyæ, ¿e j± zawstydza³, jeszcze ¿adnemu ch³opakowi siê to nie udawa³o, a ona czu³a siê zak³opotana z powodu b³ahostek.
Federico
W³och zamruga³ parê razy a potem u¶miechn±³ siê szeroko. Uniós³ jej podbródek do góry tak ¿eby móg³ spojrzeæ jej w oczy.
-Z chêci± zostanê.-powiedzia³ weso³o po czym musn±³ jej wargi a potem policzek skroñ i na koñcu czo³o.
Ludmi³a
Dziewczyna u¶miechnê³a siê szeroko, a potem przytuli³a siê do Federico i pog³aska³a go delikatnie po karku. Po chwili odsunê³a siê nieco i uca³owa³a czule jego policzki.
- Cieszê siê... Nie lubiê siê z tob± rozstawaæ... - odpar³a po chwili, zagryzaj±c delikatnie wargi, a potem u¶miechnê³a siê lekko.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê szeroko i przycisn±³ j± bardziej do siebie muskaj±c jej skroñ.
-Ja te¿ nie lubiê.-mrukn±³ i pog³aska³ j± czule po policzku.
-Kocham ciê strasznie.-doda³ po czym wpi³ siê w jej wargi.
Ja idê ju¿ spaæ... dzisiaj mia³am ciê¿ki dzieñ ;-; dobranoc ^&
Ludmi³a
Dziewczyna u¶miechnê³a siê, a potem odwzajemni³a namiêtnie jego poca³unek, g³aszcz±c go po karku i krêgos³upie. Potem jeszcze bardziej pog³êbi³a poca³unek i powoli popchnê³a go na poduszki, opieraj±c d³onie o jego klatkê piersiow±, nie odrywaj±c swoich warg od jego ust.
Dobra, dobranoc xD
Federico
W³och u¶miechn±³ siê odwzajemniaj±c ka¿dy jej poca³unek. Obj±³ j± mocniej w pasie i przycisn±³ do siebie. Potem jednym ruchem nie odrywaj±c siê od jej warg przekrêci³ j± na plecy i przejecha³ d³oni± po jej talii i biodrach zatrzymuj±c siê na udzie.
Ludmi³a
Blondynka oderwa³a siê w koñcu od Federico i odetchnê³a g³êboko, próbuj±c uspokoiæ szybsze bicie serca. Pog³aska³a go po policzkach, a potem jeszcze raz musnê³a delikatnie wargi.
- Bardzo ciê kocham, wiesz? - szepnê³a, g³aszcz±c jego ramiona i tors.
Federico
Ch³opak odetchn±³ cicho kiedy siê od siebie oderwali, a potem spojrza³ w jej oczy. U¶miechn±³ siê szeroko na jej s³owa i pog³aska³ j± po w³osach.
-Wiem. Ja ciebie te¿ bardzo kocham.-mrukn±³ cicho po czym musn±³ jej policzek, skroñ, a potem szyjê na której zacz±³ sk³adaæ powolne poca³unki.
Ludmi³a
Blondynka zamruga³a parê razy na jego poczynania, ale potem westchnê³a cicho i przymknê³a powieki, rozkoszuj±c siê jego ciep³ymi wargami na jej skórze. To by³o takie przyjemne...
Czasem przy Federico czu³a siê jak nastolatka, taka która zakochuje siê od pierwszego wejrzenia, bez pamiêæ. Ale to by³o zadziwiaj±co przyjemne.
Federico
U¶miechn±³ siê delikatnie po czym pog³aska³ j± po policzku, gdy tylko oderwa³ siê od jej skóry.
-Jeste¶ prze¶liczna wiesz?-mrukn±³ cicho przeje¿d¿aj±c d³oñmi po jej ciele.
-Nie mogê uwierzyæ, ¿e na wakacjach pozna³em tak piêkn± i cudown± dziewczynê jak ty wiesz?-powiedzia³ rozbawiony i uca³owa³ jej czo³o.