Opis forum
Federico
Chłopak uśmiechnął się szeroko po czym oderwał się od jej skóry, wykonał swoje ostatnie mocne pchnięcie i wyszedł z niej. Ułożył ją powoli na poduszkach i opadł obok. Przymknął powieki i odetchnął głęboko po czym objął ją ramieniem i musnął czule jej skroń.
-Jak się czujesz?-spytał cicho.
Ludmiła
Blondynka zamilkła na dłuższą chwilę, próbując się opanować. W końcu spojrzała na Federico i uśmiechnęła się delikatnie. Dotknęła jego policzka i pogłaskała go po nim czule.
- Ja... Nie umiem tego określić słowami. Po prostu... Nieziemsko - odparła cicho i ucałowała lekko jego wargi.
- Ty jesteś nieziemski - dodała, wtulając się w niego mocniej.
Federico
Zaśmiał się cicho po czym pokręcił głową i odetchnął cicho przytulając ją mocniej do siebie.
-Nie jestem.-mruknął cicho po czym ucałował jej skroń i okrył ich oboje kołdrą.
-Kocham cię strasznie wiesz?-szepnął wprost w jej włosy i upajając się jej zapachem.
Ludmiła
Dziewczyna zaśmiała się cichutko i podniosła się lekko na łokciu. Ucałowała go lekko w policzek i pogłaskała po włosach.
- Wiem, ja ciebie też kocham. I jesteś cudowny, nie kłóć się ze mną - odparła rozbawiona i westchnęła cicho. Ujęła lekko kosmyk jego włosów i zaczęła się nimi bawić.
Federico
Chłopak zaśmiał się cicho po czym pogłaskał ją po policzku i ucałował ją czule w czoło.
-I co? Odwdzięczyłem ci się?-spytał rozbawiony po czym pogłaskał ją po plecach.
-Nie jesteś zmęczona?-mruknął jeszcze muskając jej skroń, a potem policzek.
Ludmiła
Blondynka uśmiechnęła się szeroko, a potem pokiwała delikatnie głową.
- Oczywiście. Po stokroć tak - odparła rozbawiona na jego pierwsze pytanie, a potem westchnęła cicho.
- No może troszkę... - dodała cicho.
- A... Pocałujesz mnie jeszcze? - zapytała za chwilę, przygryzając delikatnie wargi.
Federico
Włoch uśmiechnął się szeroko po czym pokiwał głową i przybliżył się zatrzymując przed jej wargami.
-Kocham cię strasznie...-szepnął po czym wpił się w jej wargi obejmując ją mocno w pasie. Potem wsunął powoli i delikatnie język w jej usta i zaczął pieścić nim ścianki. Głaskał jej włosy, a potem policzki.
Ludmiła
Blondynka odwzajemniła pocałunek, a kiedy poczuła jego język w swoich ustach, zamrugała parę razy zaskoczona. Po chwili jednak przymknęła powieki i poddała się jego pieszczotom. Kiedy się od siebie oderwali odetchnęła i pokręciła głową z niedowierzaniem.
- To było takie... Niezwykłe - powiedziała cicho, głaszcząc go po policzku.
Federico
Uśmiechnął się szeroko po czym pogłaskał ją po włosach i ucałował czule jej czoło, a potem przycisnął ją mocniej do siebie.
-Cieszę się, że ci się podobało.-szepnął głaszcząc jej skórę.
-A teraz śpij już...-mruknął wtulając twarz w jej włosy.
Ludmiła
Dziewczyna pokiwała lekko głową i zamknęła oczy. Oparła głowę o klatkę piersiową Diego i słuchała bicia jego serca ze spokojem. Oddychała równomiernie i wdychała ten męski zapach.
Po jakiś czasie, pod wpływem tych wszystkich czynników po prostu odpłynęła w krainę snów.
Federico
Włoch uśmiechnął się szeroko po czym przyglądał się jej dłuższą chwilę. Była taka śliczna, spokojna, po prostu cudowna. Pogłaskał ją jeszcze po włosach po czym wtulił twarz w jej włosy i odetchnął jej zapachem. Przymknął powieki i zaraz potem odpłynął w krainę Morfeusza z delikatnym uśmiechem na twarzy.
Ludmiła
Ludmiła obudziła się jakoś około ósmej. Spojrzała na Federico i uśmiechnęła się delikatnie. Przetarła lekko oczy, a potem powolutku się podniosła, tak żeby nie obudzić ukochanego. Rozejrzała się, a potem wzięła swoją komórkę. Zobaczyła, że agentka wysłała jej wiadomość. Napisała, że wysłała jej na maila zdjęcia z sesji. Lu westchnęła i wyjęła laptopa. Weszła na swój e-mail i zaczęła przeglądać zdjęcia wybrane do magazynu. Były głównie te z Alex'em i ze dwa jej samej.
Federico
Chłopak obudził się niedługo po Ludmile. Uchylił powieki po czym odetchnął cicho i przetarł oczy. Spojrzał na ukochaną po czym uśmiechnął się.
-Dzień dobry skarbie...-mruknął cicho po czym przeczesał włosy i podniósł się do siadu opierając się o framugę łóżka.
Ludmiła
Blondynka usłyszała łagodny ton swojego ukochanego, więc odwróciła wzrok od zdjęcia i spojrzała na Federico. Uśmiechnęła się czule, a potem przyciągnęła go do siebie i ucałowała w policzek.
- Dzień dobry - odparła wesoło, a następnie wróciła wzrokiem na laptopa, poprawiając kołdrę na piersi i laptopa na kolanach.
Federico
Uśmiechnął się szeroko po czym przejechał palcami po jej nagich plecach i uśmiechnął się szeroko.
-Co tam oglądasz co?-mruknął cicho po czym podniósł się do siadu. Spojrzał na laptopa i zmarszczył brwi na widok jej, oraz tego gościa w kąpielówkach.
-Przysłali zdjęcia?- spytał.