Opis forum
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê szeroko i pog³aska³ j± lekko po ramieniu. Potem uca³owa³ czule jej czo³o i przycisn±³ dziewczynê mocniej do siebie.
-Wspaniale.-mrukn±³ cicho po czym musn±³ jej skroñ.
-Ile jeszcze mamy czasu?-spyta³ po chwili g³aszcz±c j± po plecach.
Jestem, ale na komórce xD
Ludmila
Dziewczyna spojrza³a na zegarek i westchnê³a.
- Godzinê... Wiêc musimy siê powoli zbieraæ - odpar³a po chwili, a nastêpnie wsta³a z ³ó¿ka i spojrza³a na niego.
- No wstawaj, wstawaj - doda³a rozbawiona, po czym zaczê³a szukaæ czego¶ do ubrania.
Federico
W³och u¶miechn±³ siê lekko po czym pokiwa³ g³ow± i westchn±³ a potem sam siê podniós³. Przeci±gn±³ siê i odetchn±³ po czym za³o¿y³ na siebie ubranie.
-No to... ja mo¿e pójdê ju¿ co? Wiesz wezmê prysznic przebiorê siê i przyjdê po ciebie co?-spyta³ po chwili.
Ludmi³a
Spojrza³a na ch³opaka i zagryz³a lekko doln± wargê, a potem u¶miechnê³a siê delikatnie.
- Dobrze. W takim razie do pó¼niej - odpar³a ³agodnie i podesz³a do niego. Uca³owa³a delikatnie jego policzek w pog³aska³a lekko po w³osach. Lubi³a ich dotykaæ, by³y takie miêkkie, pomimo i¿ pewnie musia³ je uk³adaæ na jaki¶ ¿el albo co¶.
Federico
Ch³opak u¶miechn±³ siê szeroko po czym obj±³ j± w pasie i uca³owa³ czule w czo³o.
-Nied³ugo przyjdê.-mrukn±³, a potem cmokn±³ j± jeszcze w usta i wyszed³ z jej pokoju. Skierowa³ siê do siebie, gdzie od razu poszed³ wzi±æ prysznic, a potem przebra³ siê w bia³y T-shirt i krótkie spodenki. Pó¼niej wróci³ pod pokój Lu i zapuka³ parê razy.
Ludmi³a
Blondynka u¶miechnê³a siê jeszcze delikatnie, a potem szybko za³o¿y³a na siebie krótkie spodenki oraz koszulkê na krótki rêkaw koloru oceanu. Na nogi w³o¿y³a balerinki, a potem zwi±za³a w³osy. Przejrza³a siê jeszcze czy malinki, które zrobi³ jej wczoraj Fede znik³y, a widz±c ze tak odetchnê³a. Kiedy us³ysza³a pukanie zebra³a swoje rzeczy i wysz³a z pokoju
- Mo¿emy i¶æ - powiedzia³a weso³o i z³apa³a go za rêkê, ci±gn±c do wyj¶cia.
Federico
Ch³opak zamruga³ parê razy nieco zaskoczony jej po¶piesznym krokiem po czym westchn±³ i obj±³ j± w pasie przyci±gaj±c bardziej do siebie.
-Skarbie spokojnie. Bez po¶piechu.-mrukn±³ cicho po czym musn±³ jej skroñ i zacz±³ i¶æ wraz z ni± w stronê wyj¶cia nieco wolniejszym krokiem ni¿ poprzednio.
Federico
Ch³opak za¶mia³ siê po czym pokiwa³ g³ow± i wcisn±³ odpowiednie piêtro.
-Wiem, wiem... Masz ¶liczne, zgrabne nó¿ki, ale ja lubiê ciê nosiæ.-powiedzia³ weso³o po czym cmokn±³ j± w skroñ i wyszed³ z windy. Postawi³ j± dopiero pod jej drzwiami.
-To co? Spotkamy siê na dole za piêtna¶cie minut?-spyta³.
Ludmi³a
Przewróci³a oczami i za¶mia³a siê, a potem pokiwa³a g³ow±. Wesz³a do swojego pokoju, a potem podesz³a do szafki. Wyjê³a z niej strój o kolorze bezchmurnego nieba w bia³e kropki, po czym posz³a do ³azienki i go za³o¿y³a. Na to na³o¿y³a zwyk³±, bia³± sukienkê, a potem zabra³a torbê, olejek do opalania i rêcznik i wysz³a z pokoju, a nastêpnie skierowa³a siê na dó³.
Ludmi³a
Ludmi³a za³o¿y³a jeszcze na siebie sukienkê, a potem posz³a razem z Federico do jej pokoju. Kiedy weszli do jej pokoju, zamknê³a drzwi na klucz i spojrza³a na Fede. U¶miechnê³a siê delikatnie i podesz³a bli¿ej, po czym objê³a go za szyjê.
- W stu procentach - odpar³a ³agodnie, a potem przyci±gnê³a go do siebie i poca³owa³a powoli, czule, delikatnie, g³aszcz±c jego kark.
Federico
Ch³opak obj±³ j± w pasie a potem pog³êbi³ nieco poca³unek. Nie odrywaj±c siê od jej warg wzi±³ j± jednym ruchem na rêce i u³o¿y³ na poduszkach. Podwin±³ powoli jej sukienkê po czym uca³owa³ jej uda a pó¼niej brzuch który zaraz pog³aska³.
-Obiecuje ¿e ciê nie skrzywdzê...-szepn±³.
Ludmi³a
Spojrza³a na niego nieco zarumieniona, a potem pokiwa³a delikatnie g³ow±.
- W-wiem... Wiem, ufam ci skarbie. Nie musisz mnie traktowaæ jakbym siê mia³a zaraz rozsypaæ - odpar³a po chwili nieco rozbawiona, a potem przyci±gnê³a go do siebie i poca³owa³a namiêtnie, przeje¿d¿aj±c d³oñmi po jego klatce piersiowej i brzuchu.
Federico
W³och odwzajemni³ poca³unek a kiedy siê od niej oderwa³ odetchn±³ i ¶ci±gn±³ swoj± koszulkê odrzucaj±c j± gdzie¶ na bok. Przejecha³ d³oñmi po jej ciele zatrzymuj±c siê na udach i delikatnie je g³aszcz±c. Pochyli³ siê a potem zacz±³ muskaæ jej szyjê zostawiaj±c na niej malinki.
Ludmi³a
Blondynka westchnê³a cicho, a potem lekko go od siebie odsunê³a, tylko po to, by ¶ci±gn±æ swoj± sukienkê. Od³o¿y³a j± na bok, a potem przejecha³a powoli d³oñmi po jego klatce piersiowej i brzuchu. Nastêpnie przyci±gnê³a go bli¿ej, przylegaj±c do niego ca³ym cia³em, po czym zaczê³a lekko ca³owaæ jego policzki, szyjê oraz tors, zostawiaj±c tam malinki.
Federico
Ch³opak omiót³ j± spojrzeniem po czym u¶miechn±³ siê delikatnie i pog³aska³ j± po brzuchu a potem udach.
-Jeste¶ taka ¶liczna...-wymrucza³ z niedowierzaniem po czym westchn±³ czuj±c jej usta na swojej skórze. Przyciagn±³ j± bli¿ej siebie i wpi³ siê w jej wargi d³oni± przeje¿d¿aj±c po jej piersi.